Sammensæt din 3 retters menu
3 retters menuer / Nytårsmenuer
3 retters menu pr. kuvert 375,-kr. / under 10 personer pr. kuvert 425,-
Vælg forret, hovedret og dessert.
Mulighed for tilkøb.
Forretter
1.Varmrøget laks m. sauteret squash og solsikkekerner
2.Dampet hellefisk på blomkålscreme dryppet med esdragonolie
3.Okse carppacio m. grillet græskar og granatæblekerner
Tilbehør: Små kuvertboller og smør
Hovedretter
1.Kalvemørbrad m. svampesauce
2.Marineret lammekrone m. indkogt cider
3.Okse tournedos m. marsalasauce
Tilbehør: Kartoffelterrine, Grillet rød peber & artiskok, Marinerede haricoverts bønner m. rødløg- cherrytomat og parmasan.
Desserter
1.Valnødderoulade m. chokoladecreme bærcoulis og mango is
2.Crepes suzette m. vanilleis og madeira/orangecreme
Tilvalg
1.Hummersuppe m.kæmperejer 85,- pr. kuvert
2.Vesterhavsost bagte figner og rugchips 85,- pr. kuvert
3.Jordskokkesuppe m. bacontern –basilikumolie & flute 65,- pr. kuvert
God vin til god mad - se udvalget og priser her på siden.Vi tager hele flasker retur.
Julius Kimmle
Riesling / hvidvin fra sydtyske Pfalz.
99,- fl.
6 fl. 570,-
Domaine Horgelus Rose
92,50 fl.
6 fl. 540,-
Moratti rødvin fra Italien 102,50 fl.
6 fl. 600,-
Til Dessert
Portvin 6 år gl
145,- fl. normal 165,-
Til Dessert
Vin af Kirsebær
Sur Lie fra Frederiksdal
179,- normal 199,-
Basking Lizards
fra Australien
Hvidvin, Rose eller Rødvin 79,50 fl.
6 fl. 450,-