3 retters menu / Nytårsmenu/ VIN UDVALG

Sammensæt din 3 retters menu

3 retters menuer / Nytårsmenuer 

 

3 retters menu pr. kuvert 375,-kr. / under 10 personer pr. kuvert 425,-

Vælg forret, hovedret og dessert.

Mulighed for tilkøb.


Forretter

1.Varmrøget laks m. sauteret squash og solsikkekerner

2.Dampet hellefisk på blomkålscreme dryppet med esdragonolie

3.Okse carppacio m. grillet græskar og granatæblekerner

Tilbehør: Små kuvertboller og smør

 

Hovedretter

1.Kalvemørbrad m. svampesauce

2.Marineret lammekrone m. indkogt cider

3.Okse tournedos m. marsalasauce

                                         

Tilbehør: Kartoffelterrine, Grillet rød peber & artiskok, Marinerede haricoverts bønner m. rødløg- cherrytomat og parmasan.    

 

Desserter

1.Valnødderoulade m. chokoladecreme bærcoulis og mango is

2.Crepes suzette m. vanilleis og madeira/orangecreme

                                        

Tilvalg   

1.Hummersuppe m.kæmperejer  85,- pr. kuvert

2.Vesterhavsost bagte figner og rugchips   85,- pr. kuvert

3.Jordskokkesuppe m. bacontern –basilikumolie & flute 65,- pr. kuvert

God vin til god mad - se udvalget og priser her på siden.Vi tager hele flasker retur.


Julius Kimmle

Riesling / hvidvin fra sydtyske Pfalz.

99,- fl. 

6 fl. 570,-

Domaine Horgelus Rose

92,50 fl.

6 fl. 540,-

Moratti rødvin fra Italien 102,50 fl.

6 fl. 600,-

Til Dessert 

Portvin 6 år gl

145,- fl. normal 165,-



Til Dessert 

Vin af Kirsebær

Sur Lie fra Frederiksdal

179,- normal 199,-

Basking  Lizards

fra Australien

Hvidvin, Rose eller Rødvin 79,50 fl.

6 fl. 450,-